Masterpiece of

tres doux

There are many variations of passages of Lorem
Ipsum available, but the majority.
g

Right sidebar

✨mini #rawvegan Dream Cakes- Raw Cacao, Cocos și o notă de Mentă. Tot ce îmi doresc de Crăciun.🎅 aprox 390grame 55 lei/ buc Am creat acest design aseară, dupa o vizită de urgență la dentist și când am terminat, aproape că am început să plâng când am văzut cum arată și ce gust are. Nu glumesc! Cea mai dulce emoție. Warm & cozy & Chill out music in playlistul Spotify. Torturile sunt ataâât de buuune! Plus că eu sunt extra-emoțională și când ceva îmi atinge inima, încep să cânt și

1 conservă de năut 1 lămâie stoarsă 1-2 cătei usturoi 5-6 linguri de susan integral (nedecorticat) pentru tahini 3 linguri de ulei de măsline presat la rece Sare/ piper/ boia dupa gust Am clătit năutul din conservă. Am pus semințele de susan la foc mediu într-o tigaie până se rumenesc foarte puțin. Atenție, să nu se ardă, că se ard foarte repede. Am adăugat semințele în blender. Le-am râșnit până au devenit ca o pudră. Am adunat cu spatula toata pudra lipită  de pereții blenderului

Am pus de seara la inmuiat: 70 grame semințe de in 70 de grame seminte de chia 30 de grame seminte de cânepă 50 de grame semințe de floarea soarelui A doua zi am scurs semințele, am ras un morcov pe răzătoarea mică, am adaugat totul în blender. Am pus un sfert de linguriță de turmeric pudră, puțină sare de himalaya neiodată, 1 cățel de usturoi pisat. Am mixat totul de câteva ori, nu complet. La sfărșit am adaugat 1 lingura de chimen in compoziție și

3 banane coapte 150 gr ovăz fără gluten 3 linguri de fulgi de cocos 1 lingura de fulgi de migdale 1 lingura de merisoare Pisez bananele, adaug ovăzul si fulgii de cocos si amestec pana se face o pasta destul de groasă. La sfârsit mai rup cu mâna bucățele mici dintr-o banană si adaug in mixtură. Aprind cuptorul la 150-160 de grade si setez 20-30 de minute (a se verifica, cuptoarele sunt diferite). Pun o hartie de copt pe tavă. Iau din compoziție cu o

Un colon sanatos, o minte si o constiinta deschisa! Sa ne ingrijim si curatam colonul asa cum ne ingrijim si gura. Sistemul gastrointestinal este al doilea creier.   Există o legătură primară între creierul nostru și intestinul nostru. Adesea vorbim despre un "sentiment interior" când întâlnim pe cineva pentru prima dată. Ni se spune "să avem încredere în instinctul nostru interior" (acei fluturi in stomac, emotii) atunci când facem o decizie dificilă sau că este "timp de verificare al interiorului" atunci când ne confruntăm cu o situație